Izaberi jezik

Partneri

VS Clinic & Beauty pruža vrhunske usluge u različitim domenima estetske hirurgije, antiaging-a, dermatologije, nutricije, urologije, vaskularne hirurgije, ortopedije, uz kompletan Beauty & Spa program za negu lica i tela.

Poštujući načelo individualnog pristupa i maksimalne posvećenosti svakom pacijentu, stručni tim VS Clinic & Beauty, pored dr Vladimira Stojiljkovića i dr Dubravke Đerić, predvodi i nutricionista Đorđe Pejić ispred VS Weight Loss centra. Đorđe Pejić je prvi nutricionista u Srbiji koji u svom radu koristi nutrigenetiku, na osnovu koje kreira individualni plan ishrane za svakog pacijenta.

Pored nutricionističkog pregleda i nutrigenetike, u VS Weight Loss centru možete uraditi i kompletnu analizu strukture tela na trenutno najpopularnijem aparatu Seca mBCA i isprobati neki od body contouring paketa iz našeg Weight Loss programa.

Tu smo da vam damo prave savete i pružimo pomoć koja će vam doneti najbolje, najzdravije i najbrže rezultate!

Nalazimo se u Nebojšinoj 8a, na Vračaru.

www.vsclinicandbeauty.com

 

Klinika za regenerativnu medicinu IOANNA REGEN je jedina ustanova u regionu koja pruža jedinstven holistički pristup u oblasti regenerativne, estetske i anti-aging neoperativne medicine za idealno zdravstveno stanje kao preduslov savršenog izgleda.
U našoj klinici najeminentniji stručnjaci iz oblasti kardiologije, endokrinologije, dermatologije, genetičke analize, dijetoterapije nastoje da preventivnom medicinom utiču pre svega na očuvanje zdravlja, a rezultat toga je lep i negovan izgled.
Kako naša dr Ioanna voli da kaže anti – aging medicina nije medicina protiv starenja, već medicina lepog i zdravog starenja.

Vodite računa o svom telu, jer je ono vaš hram i jedino mesto u kojem ćete živeti ceo svoj život.

Mi smo tu da vam pomognemo da otkrijete kako da budete zdraviji, lepši i srećniji.

ioannaord@gmail.com

www.ioanna.rs

Facebook and Instagram: Ioanna Regen Klinika

 

Centar za preventivnu medicinu i Program ishrane dr Gifing osnovan je 2003. godine od strane dr Ane Gifing. Petnaest godina rada posvetili smo edukaciji I prevenciji gojaznosti i metaboličkih poremećaja.

Program ishrane dr Gifing je rezultat višegodišnjeg iskustva u praksi i školovanja u najpoznatijim svetskim zdravstvenim centrima kao i saradnje sa čuvenim stručnjacima iz domena antiejdžing medicine. Prvi je takve vrste registrovan upravo u Srbiji.

U okviru dijagnostičkog centra koji primenjuje program ishrane dr Gifing obavljaju se neophodne analize u cilju utvrđivanja postojećeg zdravstvenog stanja.

Novi program u radu Centra je Nutrigenetika. Rezultati DNK testiranja pružaju precizne smernice za kreiranje individualnog programa ishrane i odabir odgovarajuće fizičke aktivnosti.

Najsavremenije metode genetskih testiranja pružile su nam mogućnost da među prvima u regionu kreiramo potpuno individualan koncept ishrane i rekreacije u cilju unapređenja zdravlja i očuvanja dugovečnosti.

Od osnivanja Centra dr Gifing pa sve do danas poverenje našem stručnom timu ukazalo je više od 100.000 pacijenata.

office@drgifing.com

www.drgifing.com/

 

Postojimo od 2002. godine i od tada brinemo o Vašem zdravlju, lepoti i izgledu …

Centar za estetiku SENSE je lociran u urbanom delu Podgorice i za svakog predstavlja  novo iskustvo, nov doživljaj.

Za sve one koji teže unapredjenju zdravlja i lepote, stručni tim, koji čine diplomirani farmaceut, diplomirani kozmetičari i estetičari, terapeuti fizikalne medicine i rehabilitacije, konsultanti koji sprovode tretmane medicinskog anti aginga, sadržajno će osmisliti Vaše slobodno vreme i unaprediti kvalitet života.

Ponosni smo što u našem centru možemo pružiti sve što je neophodno savremenom čoveku – negu, znanje, iskustvo, mir i relaksaciju.

A kako u današnje vrijeme brzog življenja i visokih estetskih standarda dobiti njegu krojenu prema Vašim potrebama ?

Osnova uspeha u našem radu je individualizacija protokola i kombinovanje procedura, koje definišemo nakon detaljnog uvida u trenutno stanje kože i saznanja o Vašim životnim navikama.
Već nakon prve posete imaćete osećaj da neko iskreno brine o Vama, Vašoj radosti, lepoti i zdravlju.

Naša misija je – edukovati klijente, preporučiti pravilnu negu i probuditi ljubav prema sebi i vlastitom telu.

www.sense.co.me

office@sense.co.me

 

Medical Centar Budva, privatna zdravstvena ustanova smeštena u Budvi (Bečićima), jedna je od retkih ustanova u Crnoj Gori koja se bavi pružanjem širokog dijapazona usluga kako medicinskih i laboratorijskih, tako i estetskih i fizioterapeutskih. Otvaranjem Medical Centra doktorka  Vanja Banićević, specijalista dermatovenerologije, učinila je da Crna Gora dobije savremeni dermatološko-estetski centar, prepoznat od strane klijenata kao mesto na kome mogu dobiti pravovremenu, visokokvalitetnu i profesionalnu pomoć i informaciju od stručnog tima.

Delatnost ovog Centra obuhvata lečenje i tretmane iz oblasti dermatologije, tretmane iz oblasti estetske medicine, nutricije i kozmetologije. Centar je opremljen najefikasnijom laserskom aparaturom. Poliklinika pruža medicinske usluge iz oblasti interne medicine, pedijatrije, opšte medicine, radiologije i fizikalne medicine.

www.medicalcentarbudva.com

 

Eterna Medical System je poliklinika za oblasti estetske i regenerativne medicine, opšte i interne medicine, kardiologije, otorinolaringologije i dermatologije. Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom.

Poliklinika Eterna Medical System je prvi centar za edukaciju lekara i stomatologa na polju estetske medicine, akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije.

Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

www.eterna.co.rs

 

Podgorica

Praćenjem novih medicinskih dostignuća naš stručni medicinski tim pacijentima pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

Poštujući načela medicinske etike, cijeneći zdravstvene potrebe pacijenata zbog kojih ljekarski poziv postoji u najboljoj mogućoj mjeri pomažemo svima kojima je savjet ili pomoć ljekara potrebna.

U funkcionalnom i organizacionom smislu Polikliniku čine:

  • Kabinet za radiologiju (ultrazvuk, rentgen, mamograf i osteodenzitometar),
  • Kabinet za internu medicinu (internista, kardiolog, pulmolog, reumatolog , endokrinolog, neurolog, gastroenterolog),
  • Kabinet za hirurgiju (hirurg, urolog i ortoped),
  • Kabinet za fizikalnu medicinu i
  • Kabinet za opštu, preventivnu i porodičnu medicinu (opšta medicina, patronaža, transport).

U sali za male hirurške intervencije obavljamo manje operativne zahvate.

www.poliklinikafilipovic.com

 

Ordinacija Intervita je osnovana 2017. godine, na inicijativu doc dr Dragoslave Živkov Šaponje, interniste i kardiologa Instituta za Kardiovaskularne bolesti Vojvodine.

Ideja je da se na jednom mestu okupi tim najboljih stručnjaka iz oblasti interne medicine (pre svega kardiolog Novi Sad, endokrinolog Novi Sad, nutricionista Novi Sad , terapija vežbom i kardio rehabilitacija) koji zajedničkim snagama rade na rešavanju uzroka, a ne samo posledica bolesti.

Prevencija i individualan pristup svakom pacijentu uzidani su u sam temelj naše ordinacije.

https://intervita.rs/

 

Naš tim čine lekari, nutricionisti i treneri sa dugogodišnjim iskustvom.

Ukoliko Vam je potrebna medicinska pomoć vezana za disbalans hormonskog sistema, oboljenja gastrointenstinalnog trakta, kardiovaskularnog sistema ili lečenje gojaznosti, možete se obratiti našim stručnjacima koji uz saradnju sa nutricionistom, psihijatrom ili trenerom pružiti najbolja rešenja za Vaš problem.

https://struktura.rs/