Izaberi jezik

Partneri

Ordinacija Genomica

 

Prvi privatni centar u zemlji za savremenu dijagnostiku i lečenje glavobolja i migrena.

Nekoliko stotina poznatih vrsta glavobolja, predstavlja ovu oblast medicine kao jednu od najkompleksnijih. Poštujući protokole Internacionalne Asocijacije za glavobolje, u ovome centru se na uspešan način primenjuju dijagnostičke I terapijske procedure koje značajno poboljšavaju kvalitet života obolelih.

Najčešći simptomi naših pacijenata: Pulsirajuća ili tupa glavobolja, mučnina, povraćanje, vrtoglavica, potpuna ili delimična onesposobljenost za izvršavanje svakodnevnih profesionalnih ili porodičnih obaveza, neraspoloženje…

www.medihelp.co.rs

 

Eterna Medical System je poliklinika za oblasti estetske i regenerativne medicine, opšte i interne medicine, kardiologije, otorinolaringologije i dermatologije. Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom.

Poliklinika Eterna Medical System je prvi centar za edukaciju lekara i stomatologa na polju estetske medicine, akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije.

Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

www.eterna.co.rs

 

Podgorica

Praćenjem novih medicinskih dostignuća naš stručni medicinski tim pacijentima pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

Poštujući načela medicinske etike, cijeneći zdravstvene potrebe pacijenata zbog kojih ljekarski poziv postoji u najboljoj mogućoj mjeri pomažemo svima kojima je savjet ili pomoć ljekara potrebna.

U funkcionalnom i organizacionom smislu Polikliniku čine:

  • Kabinet za radiologiju (ultrazvuk, rentgen, mamograf i osteodenzitometar),
  • Kabinet za internu medicinu (internista, kardiolog, pulmolog, reumatolog , endokrinolog, neurolog, gastroenterolog),
  • Kabinet za hirurgiju (hirurg, urolog i ortoped),
  • Kabinet za fizikalnu medicinu i
  • Kabinet za opštu, preventivnu i porodičnu medicinu (opšta medicina, patronaža, transport).

U sali za male hirurške intervencije obavljamo manje operativne zahvate.

www.poliklinikafilipovic.com

Specijalna bolnica za dermatovenerologiju IOANNA MediGroup lider je u regionu u polju neoperativne estetske i anti-aging medicine.

U specijalnoj bolnici IOANNA najvećeg medicinskog sistema MediGroup, zahvaljujući timu vrhunskih eksperata iz Srbije i inostranstva predvođenih prof. dr Ioannom Batsialou: fiziologa, lekara estetske, anti-aging, kvantne medicine i fizikalne medicine i rehabilitacije, homeopata, akupunkturologa, dermatologa, nutricionista, fitoterapeuta, endokrinologa… negujemo jedinstveni, integrativni i revolucionarni princip medicine novog doba – objedinjavanjem estetske i anti-aging medicine.

Primenama procedura po najvišim standardima medicinske prakse, najsavremenijim aparatima i individualnim pristupom svakom pacijentu radimo na prevenciji bolesti i usporavanju procesa biološkog starenja organizma, čime se poboljšava celokupno psiho-fizičko stanje klijenata.

Specijalna bolnica IOANNA MediGroup jedina je u regionu koja pruža jedinstvenu holističku uslugu u domenu anti-aging i estetske medicine. Svojim klijentima nudimo mogućnost da prevencijom, konsultacijama i kontinuiranom brigom sprečimo fatalne posledice na zdravlje i da spoljašnji izgled dovedemo do savršenstva.

Više ne morate da odlazite kod najboljih svetskih anti-aging i estetskih lekara u inostranstvo, mi dovodimo “dovodimo svet kod nas” gostovanjem eminentnih medicinskih stručnjaka medicine budućnosti na našoj klinici.

Specijalna bolnica IOANNA MediGroup idealno je mesto za sve one koji sebi i svojim najvoljenijima žele dug, zdrav, kvalitetan život ali i mladalački, negovan i lep izgled.

Vodite računa o svom telu, jer je ono vaš hram i jedino mesto u kojem ćete živeti ceo svoj život.

Mi smo tu da vam pomognemo da otkrijete kako da budete zdraviji, lepši i srećniji.

ioanna@medigroup.rs

www.ioanna.rs

Facebook and Instagram: Ioanna Clinic

Poliklinika Orlando, Zagreb, je osnovana 2004. godine.

Direktor i osnivač Dr Sanja Toljan je jedan od vodećih stručnjaka iz oblasti poremećaja hormonskog statusa i lečenja bioidentičnim hormonima.

Poliklinika Orlando je specijalizovana zdravstvena ustanova koja se bavi prevencijom starenja tretmanom biodentičnih hormona, lečenjem proširenih vena i kapilara, problemima uha, grla i nosa za decu i odrasle, lečenjem akutnih i hroničnih bolova, dnevnom hirurgijom za decu i odrasle.

www.poliklinika-orlando.hr

Postojimo od 2002. godine i od tada brinemo o Vašem zdravlju, lepoti i izgledu …

Centar za estetiku SENSE je lociran u urbanom delu Podgorice i za svakog predstavlja  novo iskustvo, nov doživljaj.

Za sve one koji teže unapredjenju zdravlja i lepote, stručni tim, koji čine diplomirani farmaceut, diplomirani kozmetičari i estetičari, terapeuti fizikalne medicine i rehabilitacije, konsultanti koji sprovode tretmane medicinskog anti aginga, sadržajno će osmisliti Vaše slobodno vreme i unaprediti kvalitet života.

Ponosni smo što u našem centru možemo pružiti sve što je neophodno savremenom čoveku – negu, znanje, iskustvo, mir i relaksaciju.

A kako u današnje vrijeme brzog življenja i visokih estetskih standarda dobiti njegu krojenu prema Vašim potrebama ?

Osnova uspeha u našem radu je individualizacija protokola i kombinovanje procedura, koje definišemo nakon detaljnog uvida u trenutno stanje kože i saznanja o Vašim životnim navikama.
Već nakon prve posete imaćete osećaj da neko iskreno brine o Vama, Vašoj radosti, lepoti i zdravlju.

Naša misija je – edukovati klijente, preporučiti pravilnu negu i probuditi ljubav prema sebi i vlastitom telu.

www.sense.co.me

office@sense.co.me

 

Medical Centar Budva, privatna zdravstvena ustanova smeštena u Budvi (Bečićima), jedna je od retkih ustanova u Crnoj Gori koja se bavi pružanjem širokog dijapazona usluga kako medicinskih i laboratorijskih, tako i estetskih i fizioterapeutskih. Otvaranjem Medical Centra doktorka  Vanja Banićević, specijalista dermatovenerologije, učinila je da Crna Gora dobije savremeni dermatološko-estetski centar, prepoznat od strane klijenata kao mesto na kome mogu dobiti pravovremenu, visokokvalitetnu i profesionalnu pomoć i informaciju od stručnog tima.

Delatnost ovog Centra obuhvata lečenje i tretmane iz oblasti dermatologije, tretmane iz oblasti estetske medicine, nutricije i kozmetologije. Centar je opremljen najefikasnijom laserskom aparaturom. Poliklinika pruža medicinske usluge iz oblasti interne medicine, pedijatrije, opšte medicine, radiologije i fizikalne medicine.

www.medicalcentarbudva.com

Poliklinika Human osnovana je 2007. godine u Nišu. Danas predstavlja vodeću specijalizovanu medicinsku ustanovu za kompletnu biohemijsku, mikrobiološku i patohistološku laboratorijsku dijagnostiku, opštu praksu i internu medicinu. Akreditovana po standardu ISO 15189. Poliklinika Human korisi medicinsko – laboratorijsku opremu renomiranih svetskih proizvođača koja omogućava visoku preciznost i tačnost u radu, kao i ispravnost dobijenih rezultata. U 2016. godini osnovana je Poliklinika Humano, ćerka poliklinike Human, koja je okupila tim vrhunskih lekara specijalista iz domena urolologije, radiologije i hirurgije. Pored dve poliklinike u Nišu, Human raspolaže i sa tri biohemijske laboratorije u Vranju, Aleksincu i Prokuplju.

Poliklinika Human, Prijatelj Vašeg Zdravlja!

www.poliklinikahuman.rs