Izaberi jezik

Partneri

Ordinacija dr Gifing (prvobitan naziv Anti Aging diagnostic Centar dr Gifing) postoji od 2003. godine. Nastao je kao dijagnostički centar koji se bavio anti age medicinom, odnosno usporavanjem procesa starenja.

Tokom narednih godina, posvetili smo se prevenciji i terapiji gojaznosti, metaboličkih sindroma i centar dr Gifing se usmerio se ka kompletnoj preventivnoj medicini.

Program ishrane dr Gifing je patentiran 2007 godine, pod nazivom Hrono-nutricija dr Gifing.
Više od 60.000 pacijenata je testirano u našem centru.

Osim programa ishrane, Ordinacija dr Gifing pruža brojne druge usluge, koje se koriste u preventivne i dijagnostičke svrhe.

www.drgifing.com

 

Prvi privatni centar u zemlji za savremenu dijagnostiku i lečenje glavobolja i migrena.

Nekoliko stotina poznatih vrsta glavobolja, predstavlja ovu oblast medicine kao jednu od najkompleksnijih. Poštujući protokole Internacionalne Asocijacije za glavobolje, u ovome centru se na uspešan način primenjuju dijagnostičke I terapijske procedure koje značajno poboljšavaju kvalitet života obolelih.

Najčešći simptomi naših pacijenata: Pulsirajuća ili tupa glavobolja, mučnina, povraćanje, vrtoglavica, potpuna ili delimična onesposobljenost za izvršavanje svakodnevnih profesionalnih ili porodičnih obaveza, neraspoloženje…

www.medihelp.co.rs

 

Eterna Medical System je poliklinika za oblasti estetske i regenerativne medicine, opšte i interne medicine, kardiologije, otorinolaringologije i dermatologije. Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom.

Poliklinika Eterna Medical System je prvi centar za edukaciju lekara i stomatologa na polju estetske medicine, akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije.

Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

www.eterna.co.rs

 

Podgorica

Praćenjem novih medicinskih dostignuća naš stručni medicinski tim pacijentima pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

Poštujući načela medicinske etike, cijeneći zdravstvene potrebe pacijenata zbog kojih ljekarski poziv postoji u najboljoj mogućoj mjeri pomažemo svima kojima je savjet ili pomoć ljekara potrebna.

U funkcionalnom i organizacionom smislu Polikliniku čine:

  • Kabinet za radiologiju (ultrazvuk, rentgen, mamograf i osteodenzitometar),
  • Kabinet za internu medicinu (internista, kardiolog, pulmolog, reumatolog , endokrinolog, neurolog, gastroenterolog),
  • Kabinet za hirurgiju (hirurg, urolog i ortoped),
  • Kabinet za fizikalnu medicinu i
  • Kabinet za opštu, preventivnu i porodičnu medicinu (opšta medicina, patronaža, transport).

U sali za male hirurške intervencije obavljamo manje operativne zahvate.

www.poliklinikafilipovic.com

Specijalna bolnica za dermatovenerologiju IOANNA MediGroup lider je u regionu u polju neoperativne estetske i anti-aging medicine.

U specijalnoj bolnici IOANNA najvećeg medicinskog sistema MediGroup, zahvaljujući timu vrhunskih eksperata iz Srbije i inostranstva predvođenih prof. dr Ioannom Batsialou: fiziologa, lekara estetske, anti-aging, kvantne medicine i fizikalne medicine i rehabilitacije, homeopata, akupunkturologa, dermatologa, nutricionista, fitoterapeuta, endokrinologa… negujemo jedinstveni, integrativni i revolucionarni princip medicine novog doba – objedinjavanjem estetske i anti-aging medicine.

Primenama procedura po najvišim standardima medicinske prakse, najsavremenijim aparatima i individualnim pristupom svakom pacijentu radimo na prevenciji bolesti i usporavanju procesa biološkog starenja organizma, čime se poboljšava celokupno psiho-fizičko stanje klijenata.

Specijalna bolnica IOANNA MediGroup jedina je u regionu koja pruža jedinstvenu holističku uslugu u domenu anti-aging i estetske medicine. Svojim klijentima nudimo mogućnost da prevencijom, konsultacijama i kontinuiranom brigom sprečimo fatalne posledice na zdravlje i da spoljašnji izgled dovedemo do savršenstva.

Više ne morate da odlazite kod najboljih svetskih anti-aging i estetskih lekara u inostranstvo, mi dovodimo “dovodimo svet kod nas” gostovanjem eminentnih medicinskih stručnjaka medicine budućnosti na našoj klinici.

Specijalna bolnica IOANNA MediGroup idealno je mesto za sve one koji sebi i svojim najvoljenijima žele dug, zdrav, kvalitetan život ali i mladalački, negovan i lep izgled.

Vodite računa o svom telu, jer je ono vaš hram i jedino mesto u kojem ćete živeti ceo svoj život.

Mi smo tu da vam pomognemo da otkrijete kako da budete zdraviji, lepši i srećniji.

ioanna@medigroup.rs

www.ioanna.rs

Facebook and Instagram: Ioanna Clinic

Postojimo od 2002. godine i od tada brinemo o Vašem zdravlju, lepoti i izgledu …

Centar za estetiku SENSE je lociran u urbanom delu Podgorice i za svakog predstavlja  novo iskustvo, nov doživljaj.

Za sve one koji teže unapredjenju zdravlja i lepote, stručni tim, koji čine diplomirani farmaceut, diplomirani kozmetičari i estetičari, terapeuti fizikalne medicine i rehabilitacije, konsultanti koji sprovode tretmane medicinskog anti aginga, sadržajno će osmisliti Vaše slobodno vreme i unaprediti kvalitet života.

Ponosni smo što u našem centru možemo pružiti sve što je neophodno savremenom čoveku – negu, znanje, iskustvo, mir i relaksaciju.

A kako u današnje vrijeme brzog življenja i visokih estetskih standarda dobiti njegu krojenu prema Vašim potrebama ?

Osnova uspeha u našem radu je individualizacija protokola i kombinovanje procedura, koje definišemo nakon detaljnog uvida u trenutno stanje kože i saznanja o Vašim životnim navikama.
Već nakon prve posete imaćete osećaj da neko iskreno brine o Vama, Vašoj radosti, lepoti i zdravlju.

Naša misija je – edukovati klijente, preporučiti pravilnu negu i probuditi ljubav prema sebi i vlastitom telu.

www.sense.co.me

office@sense.co.me

 

Medical Centar Budva, privatna zdravstvena ustanova smeštena u Budvi (Bečićima), jedna je od retkih ustanova u Crnoj Gori koja se bavi pružanjem širokog dijapazona usluga kako medicinskih i laboratorijskih, tako i estetskih i fizioterapeutskih. Otvaranjem Medical Centra doktorka  Vanja Banićević, specijalista dermatovenerologije, učinila je da Crna Gora dobije savremeni dermatološko-estetski centar, prepoznat od strane klijenata kao mesto na kome mogu dobiti pravovremenu, visokokvalitetnu i profesionalnu pomoć i informaciju od stručnog tima.

Delatnost ovog Centra obuhvata lečenje i tretmane iz oblasti dermatologije, tretmane iz oblasti estetske medicine, nutricije i kozmetologije. Centar je opremljen najefikasnijom laserskom aparaturom. Poliklinika pruža medicinske usluge iz oblasti interne medicine, pedijatrije, opšte medicine, radiologije i fizikalne medicine.

www.medicalcentarbudva.com