Izaberi jezik

Partneri

VS Clinic & Beauty pruža vrhunske usluge u različitim domenima estetske hirurgije, antiaging-a, dermatologije, nutricije, urologije, vaskularne hirurgije, ortopedije, uz kompletan Beauty & Spa program za negu lica i tela.

Poštujući načelo individualnog pristupa i maksimalne posvećenosti svakom pacijentu, stručni tim VS Clinic & Beauty, pored dr Vladimira Stojiljkovića i dr Dubravke Đerić, predvodi i nutricionista Đorđe Pejić ispred VS Weight Loss centra. Đorđe Pejić je prvi nutricionista u Srbiji koji u svom radu koristi nutrigenetiku, na osnovu koje kreira individualni plan ishrane za svakog pacijenta.

Pored nutricionističkog pregleda i nutrigenetike, u VS Weight Loss centru možete uraditi i kompletnu analizu strukture tela na trenutno najpopularnijem aparatu Seca mBCA i isprobati neki od body contouring paketa iz našeg Weight Loss programa.

Tu smo da vam damo prave savete i pružimo pomoć koja će vam doneti najbolje, najzdravije i najbrže rezultate!

Nalazimo se u Nebojšinoj 8a, na Vračaru.

www.vsclinicandbeauty.com

 

Klinika za regenerativnu medicinu IOANNA REGEN je jedina ustanova u regionu koja pruža jedinstven holistički pristup u oblasti regenerativne, estetske i anti-aging neoperativne medicine za idealno zdravstveno stanje kao preduslov savršenog izgleda.
U našoj klinici najeminentniji stručnjaci iz oblasti kardiologije, endokrinologije, dermatologije, genetičke analize, dijetoterapije nastoje da preventivnom medicinom utiču pre svega na očuvanje zdravlja, a rezultat toga je lep i negovan izgled.
Kako naša dr Ioanna voli da kaže anti – aging medicina nije medicina protiv starenja, već medicina lepog i zdravog starenja.

Vodite računa o svom telu, jer je ono vaš hram i jedino mesto u kojem ćete živeti ceo svoj život.

Mi smo tu da vam pomognemo da otkrijete kako da budete zdraviji, lepši i srećniji.

ioannaord@gmail.com

www.ioanna.rs

Facebook and Instagram: Ioanna Regen Klinika

 

Centar za preventivnu medicinu i Program ishrane dr Gifing osnovan je 2003. godine od strane dr Ane Gifing. Petnaest godina rada posvetili smo edukaciji I prevenciji gojaznosti i metaboličkih poremećaja.

Program ishrane dr Gifing je rezultat višegodišnjeg iskustva u praksi i školovanja u najpoznatijim svetskim zdravstvenim centrima kao i saradnje sa čuvenim stručnjacima iz domena antiejdžing medicine. Prvi je takve vrste registrovan upravo u Srbiji.

U okviru dijagnostičkog centra koji primenjuje program ishrane dr Gifing obavljaju se neophodne analize u cilju utvrđivanja postojećeg zdravstvenog stanja.

Novi program u radu Centra je Nutrigenetika. Rezultati DNK testiranja pružaju precizne smernice za kreiranje individualnog programa ishrane i odabir odgovarajuće fizičke aktivnosti.

Najsavremenije metode genetskih testiranja pružile su nam mogućnost da među prvima u regionu kreiramo potpuno individualan koncept ishrane i rekreacije u cilju unapređenja zdravlja i očuvanja dugovečnosti.

Od osnivanja Centra dr Gifing pa sve do danas poverenje našem stručnom timu ukazalo je više od 100.000 pacijenata.

office@drgifing.com

www.drgifing.com/

 

Postojimo od 2002. godine i od tada brinemo o Vašem zdravlju, lepoti i izgledu …

Centar za estetiku SENSE je lociran u urbanom delu Podgorice i za svakog predstavlja  novo iskustvo, nov doživljaj.

Za sve one koji teže unapredjenju zdravlja i lepote, stručni tim, koji čine diplomirani farmaceut, diplomirani kozmetičari i estetičari, terapeuti fizikalne medicine i rehabilitacije, konsultanti koji sprovode tretmane medicinskog anti aginga, sadržajno će osmisliti Vaše slobodno vreme i unaprediti kvalitet života.

Ponosni smo što u našem centru možemo pružiti sve što je neophodno savremenom čoveku – negu, znanje, iskustvo, mir i relaksaciju.

A kako u današnje vrijeme brzog življenja i visokih estetskih standarda dobiti njegu krojenu prema Vašim potrebama ?

Osnova uspeha u našem radu je individualizacija protokola i kombinovanje procedura, koje definišemo nakon detaljnog uvida u trenutno stanje kože i saznanja o Vašim životnim navikama.
Već nakon prve posete imaćete osećaj da neko iskreno brine o Vama, Vašoj radosti, lepoti i zdravlju.

Naša misija je – edukovati klijente, preporučiti pravilnu negu i probuditi ljubav prema sebi i vlastitom telu.

www.sense.co.me

office@sense.co.me

 

Medical Centar Budva, privatna zdravstvena ustanova smeštena u Budvi (Bečićima), jedna je od retkih ustanova u Crnoj Gori koja se bavi pružanjem širokog dijapazona usluga kako medicinskih i laboratorijskih, tako i estetskih i fizioterapeutskih. Otvaranjem Medical Centra doktorka  Vanja Banićević, specijalista dermatovenerologije, učinila je da Crna Gora dobije savremeni dermatološko-estetski centar, prepoznat od strane klijenata kao mesto na kome mogu dobiti pravovremenu, visokokvalitetnu i profesionalnu pomoć i informaciju od stručnog tima.

Delatnost ovog Centra obuhvata lečenje i tretmane iz oblasti dermatologije, tretmane iz oblasti estetske medicine, nutricije i kozmetologije. Centar je opremljen najefikasnijom laserskom aparaturom. Poliklinika pruža medicinske usluge iz oblasti interne medicine, pedijatrije, opšte medicine, radiologije i fizikalne medicine.

www.medicalcentarbudva.com

 

Eterna Medical System je poliklinika za oblasti estetske i regenerativne medicine, opšte i interne medicine, kardiologije, otorinolaringologije i dermatologije. Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom.

Poliklinika Eterna Medical System je prvi centar za edukaciju lekara i stomatologa na polju estetske medicine, akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije.

Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

www.eterna.co.rs

 

Podgorica

Praćenjem novih medicinskih dostignuća naš stručni medicinski tim pacijentima pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

Poštujući načela medicinske etike, cijeneći zdravstvene potrebe pacijenata zbog kojih ljekarski poziv postoji u najboljoj mogućoj mjeri pomažemo svima kojima je savjet ili pomoć ljekara potrebna.

U funkcionalnom i organizacionom smislu Polikliniku čine:

  • Kabinet za radiologiju (ultrazvuk, rentgen, mamograf i osteodenzitometar),
  • Kabinet za internu medicinu (internista, kardiolog, pulmolog, reumatolog , endokrinolog, neurolog, gastroenterolog),
  • Kabinet za hirurgiju (hirurg, urolog i ortoped),
  • Kabinet za fizikalnu medicinu i
  • Kabinet za opštu, preventivnu i porodičnu medicinu (opšta medicina, patronaža, transport).

U sali za male hirurške intervencije obavljamo manje operativne zahvate.

www.poliklinikafilipovic.com

 

Poliklinika Human osnovana je 2007. godine u Nišu. Danas predstavlja vodeću specijalizovanu medicinsku ustanovu za kompletnu biohemijsku, mikrobiološku i patohistološku laboratorijsku dijagnostiku, opštu praksu i internu medicinu. Akreditovana po standardu ISO 15189. Poliklinika Human korisi medicinsko – laboratorijsku opremu renomiranih svetskih proizvođača koja omogućava visoku preciznost i tačnost u radu, kao i ispravnost dobijenih rezultata. U 2016. godini osnovana je Poliklinika Humano, ćerka poliklinike Human, koja je okupila tim vrhunskih lekara specijalista iz domena urolologije, radiologije i hirurgije. Pored dve poliklinike u Nišu, Human raspolaže i sa tri biohemijske laboratorije u Vranju, Aleksincu i Prokuplju.

Poliklinika Human, Prijatelj Vašeg Zdravlja!

www.poliklinikahuman.rs