8. mart u Gemmo centru

U želji da obraduje svoje drage dame, povodom Međunarodnog dana žena 8. marta, Gemmo centar u periodu od 9. do 13. marta 2020. godine poklanja 20% popusta na analize nutrigenetike, telomere, farmakogenetike i na female 40+ paket.

Nutrigenetskim analizama, kroz vaš genetski profil, možete saznati kako postići optimalnu telesnu težinu načinom ishrane i fizičkom aktivnošću koje bi dale najbolje rezultate i smanjile rizik za razvoj bolesti.

Analizama telomera možete saznati sve o tajnama produžene mladosti. Aktivacijom telomeraze, enzima važnog za održavanje vitalnosti ćelija i tkiva, možete produžiti vaše telomere i zadržati mladolik izgled i kvalitetan život u zrelim godinama.

Farmakogenetskom analizom na osnovu individualnog genetskog profila dobićete informacije koje će pomoći pri izboru adekvatne terapije, doze leka, smanjiti negativne efekte lekova i ubrzati oporavak.

Paket 40+ female uključuje: senzor za karcinom dojke, senzor za osteoporozu, kardiovaskularni senzouil trombo senzor.

Genetska testiranja imaju efekta kod svih ljudi nezavisno od godina i zdravstvenog stanja. Rade se preventivno, kao i u slučaju zdravstvenih problema. Ovim pristupom možemo podstaknuti gene da pozitivno rade za nas i sebi omogućimo srećniji, zdraviji i duži život.